IZGUBIO SVE! Halid Muslimović OTVORENO o svom životu, prošao kroz PAKAO za koji mnogi ne znaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 13:20

IZGUBIO SVE! Halid Muslimović OTVORENO o svom životu, prošao kroz PAKAO za koji mnogi ne znaju!

Teška priča!

Jedna od najevćih jugoslovenskih zvezda 80tih i 90tih godina svakako je bio Halid Muslimović koji je dobio nadimak Plavi Čuperak. Za njim su ludele sve žene a on je obarao rekorde i punio sve najveće prostore. Tada su nastali i njegovi najveći hitovi koju su ostali i dan danas.

 Ali,manje je poznato koliko je zapravo ovaj pevač imao težak život i da je u jeku popularnosti doživeo teške trenutke.

- Ja sam u ratu izgubio sve. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Morao sam da krenem od nule jer sam ostao i bez krova nad glavom - započeo je Halid svoju ispovest u emisiji Uroša Božića i nastavio.

- Malo pre rata je moj otac poginuo i to se nikada do kraja nije razjasnilo kako. Ne mogu da kažem ni da je ubijen ali istinu i dalje ne znam - kaže pevač.

Pored svega,Halidova braća su tri meseca bila u logoru i to mu je jedan od najtežih trenutaka u životu: ,, Vratio sam ih nakon tri meseca provedena tamo. Ne mogu da kažem da su vraćeni u pravom izdanju ali mi je najbitnije da su opet bili kući” otkrio je Halid u Specijalu.

Celu ispovest Halida Muslimovića ne propustite večeras od 21:55 samo na Happy televiziji.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.