IZGUBIO BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU: Preminuo KONSTRAKTIN kolega iz benda! Mnogu si mislili da je pesma posvećena njemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022, 19:00

IZGUBIO BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU: Preminuo KONSTRAKTIN kolega iz benda! Mnogu si mislili da je pesma posvećena njemu

Objasnila šta se krije iza pesme.

Srbiju će na najgledanijem muzičkom takmičenju "Evrovozija" predstaviti Konstrakta i njena pesma "In Corpore Sano" kojom se predstavila u prvoj polufinalnoj večeri, a o njenom nastupu ne prestaje da se priča.

O značenju i poruci pesme "In Corpore Sano" koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji pričaju svi, a mnogi misle i da je posvećena osnivaču benda Zemlja gruva, što je Konstrakta demantovala i rekla da to nije istina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iako je pevačica u nekoliko navrata navela da pesma nosi nekoliko poruka, ali i da ostavlja prostora da je svako "shvati na svoj način", mnogi su mišljenja da je posvećena preminulom kolegi Miroslavu Mikiju Ničiću, što je pevačica demantovala u svojoj prvoj izjavi.

Na različitim mestima bio je poznat kao Miro, Niče ili Miki. Bio je jedan od osnivača i gitarista benda Zemlja Gruva, osnivač dizajn studija Logomir i pokretač Lava produkcije.

Slavni muzičar je preminuo u aprilu 2019. godine, nakon duge i teške borbe s leukemijom.



Tokom tri i po godine lečenja u bolničkim sobama Beograda, Tel Aviva i Beča, beležio je svoju svakodnevicu "oko sebe i u sebi" i pretvarao je u umetnost, a nakon njegove smrti fotografije su javnosti predstavljene u vidu izložbe "Bolji život - Detalji jednog bolničkog života", ali i muzičkom albumu i pesmama koje su u sklopu "Tata Miki projekta" započele novi život.

On je, tokom tri i po godine svog lečenja od leukemije, komponovao ceo album pesama posvećenih svojoj porordici. U bolničkim sobama ih je odsvirao, otpevao i snimio demo verzije.

A post shared by Maja Uzelac (@majauzelac)

Miroslav Nićić do poslednjeg dana voleo je jednu ženu - svoju suprugu, voditeljku i rediteljku Maju Uzelac.

Prvo dete, ćerku Lanu dobili su 2013. godine, a dve godine kasnije Maja je na svet donela dečaka, kome su ona i Ničić dali ime Val.

U krugu najbližih su se 2017. godine zavetovali na večnu ljubav, a čitava ceremonija obavljena je u intimnoj atmosferi. Maja Uzelac rekla je sudbonosno "da" svom partneru u prisustvu samo nekoliko bliskih prijatelja.

O njihovom venčanju i fotografijama sa istog pričali su svi. Maja je još jednom tada pokazala da ne trpi šablone jer su se ona i Niče pojavili u onome u čemu se najlepše osećaju. Ničić je već tada vodio bitku sa opakom bolešću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.