IZGUBILA TLO POD NOGAMA ZBOG CAREVIH NEDELA - Dalila u OČAJU, ne može da veruje da opet ovo DOŽIVLJAVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:18

IZGUBILA TLO POD NOGAMA ZBOG CAREVIH NEDELA - Dalila u OČAJU, ne može da veruje da opet ovo DOŽIVLJAVA

"Dva ljudska odrona".

U toku je emisija "Uspomene zadrugara", a Filip Car i Dalila Dragojević ušli su u novi sukob zbog uspomena Anđela Rankovića.

- Je**ga ti nisi trebala da pričaš da se zaljubljuješ o ostalo. Niko te nije terao da pričaš o moru i o izlasku - rekao je Car.

- Niko ni tebe nije terao da imaš se*s. Nisi mislio na mene kad su me prikazali, dok si je**o tamo - rekla je Dalila.

- Kako nisam? Rekao sam da mi je bilo krivo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada nisam rekao da mi liči odnos na naš - rekao je Car.

- Ostao nam je klip Ane Jovanović, pa onda tvoj sa Majom i sve ostalo. Ti si zaboravio svoja nedela, dobro stojim na nogama. Ti treba da me zagrliš ponosno, a ne da me napu***aš, jer se ja za svoje kajem - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

SRAMOTNO: Rada Manojlović uputila podršku Marku Osmakčiću?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.