IZGUBILA SINA SEDAM DANA NAKON ROĐENJA! Znate je kao Vasilisu iz Igre sudine, a njena životna priča kida srce: Ko to nije prošao, ne zna kako se osećam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 07:57

IZGUBILA SINA SEDAM DANA NAKON ROĐENJA! Znate je kao Vasilisu iz Igre sudine, a njena životna priča kida srce: "Ko to nije prošao, ne zna kako se osećam!"

Doktori nisu bili u mogućnosti da pomognu detetu!

Glumicu Snežanu Jeremić Nešković svi prepoznaju po prelepom osmehu i izvanrednoj harizmi. Niko ne bi pomislio da je doživela veliku tragediju od koje se neki ljudi jako teško ili nikad ne oporave.

Snežanu je publika zavolela najviše zbog uloge u Vasilise Smolenske u seriji "Igra sudbine", a gledali su je i u ostvarenjima "Mala noćna muzika", "Jagoda u supermarketu", kao i u projektima "Šumska škola" i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zaboravljeni umovi Srbije".

Njena životna priča nosi veliku tragediju. Naime, Snežana je izgubila bebu, sina Mihajla, samo 7 dana nakon rođenja. Sve ovo se desilo pre malo manje od 10 godina, a do tragedije je došlo pošto je beba imala srčane smetnje i doktori, na žalost, nisu bili u stanju da joj pomognu. 

Inače, ona i suprug Predrag Nešković su prvo dete pokušavali da dobiju putem vantelesne oplodnje.

A post shared by Snezana Jeremic Neskovic (@snezanajeremicofficial)

- Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo barem tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem - izjavila je svojevremeno ona za domaće medije.

Ipak, iako su veoma teško podneli ovu tragediju, bračni par Nešković je hrabro nastavio dalje. Opet su se odlučili za vantelesnu oplodnju, ali ovoga puta dobili su najlepši mogući poklon. Četiri godine kasnije na svet je donela ćerkicu Juliju, a nakon toga i sina, kome su dali ime Viktor.

- Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja, pa nisam stigla ni da se obradujem - priznala je svojevremeno ova glumica u razgovoru za magazin „Gloriju“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.