IZGUBILA SAM SVE... Za Kiju je ovo bila NAJBURNIJA godina, a sada u emotivnom pismu SVE OTKRILA - NIJE SREĆNA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBILA SAM SVE... Za Kiju je ovo bila NAJBURNIJA godina, a sada u emotivnom pismu SVE OTKRILA - NIJE SREĆNA?!

Pred kraj godine...

Kako se bliži Nova godina, svi se polako preispitujemo šta je to dobro, a šta loše što nam se dogodilo u prethodnih 12 meseci.

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kockar definitivno je osoba koja je medijski obeležila 2018. godinu, a sada je u emotivnom pismu Kija napisala kako ona gleda na sve što joj se desilo...

- Još malo i dolazi kraj ovoj godini. Desilo mi se sve najružnije i sve najlepše u istoj. Nešto što se ljudima ili nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne desi ili u nekom rasponu od bar deset godina. Meni je sve u jednoj. Izgubila sam sve i dobila sam sve. Zavisi kako se pogleda. I dalje ne znam da li sam srećne ruke ili ne? Zato želim sebi da u sledećoj godini to saznam. Šou se mora nastaviti - napisala je Kockareva i ovim rečima bez sumnje svakoga ostavila da se zapita.

Da li je gubitak najveće ljubavi, muža Slobodana Radanovića jači i veći od cele slave i pevačke karijere koju je dobila, ostaje da vidimo...

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.