IZGUBIĆE BEBU... Brutalan NAPAD na TRUDNU Miljanu! ODVRATNE SCENE u Zadruzi: Punite RASPALU KUR*U

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBIĆE BEBU... Brutalan NAPAD na TRUDNU Miljanu! ODVRATNE SCENE u Zadruzi: Punite RASPALU KUR*U

U-Ž-A-S!

Otkad se uselila u "Zadrugu", Miljana Kulić nije uspela da uspostavi korektan odnos sa Lepim Mićom, kog je jutros ponovo izvređala.

- Posiveo si kao da ti je jedna noga u grobu. Imaš mrtvačku boju, bolje bi ti bilo da ćutiš. Tišina, glas da ti nisam čula - provocirala je Miljana, zbog čega joj je Mića žestoko uzvratio.

- Krme malo, mala svinjo... Tebe treba voditi na stočnu pijacu da se vagaš. Pušiš k*rčeve po rijalitijima... Punite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu malu, raspalu k*rvu! Punite je! Gutaj s*ermu - u svom stilu urlao je Mića.

►A u galeriji ispod pogledajte neke od fotki Miljane Kulić iz nekog ranijeg perioda!

 Znaš ko ti je k*rva, pedofilčino jedna - provocirala je Miljana, a Mića se nije zaustavljao.

- Razvlače te kao žvakaću gumu, ćuti d*oljo! Smanjite temperaturu, istopiće se plastika.

Mnogi su osudili ponašanje Lepog Miće prema trudnoj Miljani, a njeni fanovi su posebno zabrinuti zbog njenog stanja i strahuju da će Kulićeva izgubiti bebu ako i dalje bude meta terora Lepog Miće  i ostalih Zarugara kojima predstavlja smetnju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.