IZGOREĆE! Moram da saznam da li je TRUDNA! Dve crte su tu, ali još NE VERUJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGOREĆE! Moram da saznam da li je TRUDNA! Dve crte su tu, ali još NE VERUJE! (FOTO)

Šta ako nije on?

U današnjoj "Jutarnji kafici" u "Parovima", takmičari su se okupili, a na čelu stola je Vensa Rivas koja je u ulozi voditeljke. Prva tema koja se pokrenula je ponovo trudnoća Dine Galorini, da li je trudna ili nije, čije je dete, da li je Mladen Vuletić otac. Sinoć je Galorinijeva izjavila da je test za trudnoću koji je uradila pozitivan.

- Napeto je bilo, ja sam hteo test još sinoć da uradimo, dama se buni i to neće još... Ja to ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vučem, je ne verujem ništa dok ne vidim svojim očima. Mi da smo ovde u vezi pet, šest meseci i to je ok, ali ona je došla spolja. Ja ponekad ne verujem ni sebi... Kada pođemo kod ginekologa sve ćemo znati - rekao je Mladen i napomenuo da mu Dina Galorini remeti mir, i da ne želi da ga sluša.

FINALE JE SAMO PARAVAN ZA OVO?! Pobednik ovogodišnje Evrovizije se već zna?!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.