IZGLED DOVELA DO SAVRŠENSTVA: Ana Sević pokazala IZVAJANO telo u minijaturnom BIKINIJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGLED DOVELA DO SAVRŠENSTVA: Ana Sević pokazala IZVAJANO telo u minijaturnom BIKINIJU! (FOTO)

Zablistala na plaži.

Popularna pevačica Ana Sević rešila je da se opusti i uživa u čarima leta, a ujedno i svojim pratiocima na Instagramu pokaže svoju zanosnu figuru.

Ana je sa fanovima podelila nekoliko seksi fotografija sa letovanja na Mikonosu, na kojima je u minijaturnom bikiniju, a u prvi plan je istakla bujne grudi.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Jul 27, 2019 at 11:54am PDT

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@anasevicofficial) on Jul 7, 2019 at 11:34am PDT

Pevačica je pobrala mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda, a ono što je svima posebno zapalo za oko jeste njeno vitko telo, od kog zastaje dah.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVI SU SUMNJALI U NJIHOVU LJUBAV, a sada se desilo OVO - Ana ima novu objavu, tiče se DAVIDA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019

Više nema sumnji!..Otkako su uplovili u vezu, Ana Korać i David Dragojević se ne odvajaju...Gledaoci i bivši cimeri iz Bele kuće često su sumnjali da će njihova veza opstati kada budu izašli iz "Zadruge 2", ali oni izgledaju nikad srećnije...A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.