IZGLED BEBI DOL (60) jasno pokazuje u kakvom stanju je pevačica: Šest faza otkriva da OVOME nije podlegla

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 19:02

IZGLED BEBI DOL (60) jasno pokazuje u kakvom stanju je pevačica: Šest faza otkriva da OVOME nije podlegla

Retko ko na javnoj sceni može da kaže isto...

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, danima je tema domaćih medija.

I dok se nagađa o načinu i uslovima života u kojima popularna umetnica živi, jedna stranica na društvenoj mreži Instagram podsetila je na brojne vizuelne faze kroz koje je prozlazila Bebi tokom svoje karijere.

Pored mnoštva hitova, koji su proslavili Bebi Dol, uz nju se vezuju i ekscentrična izdanja u kojima se ova umetnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavljivala u javnosti.

Bebi je mnogo puta menjala svoj vizuelni identitet (kreacije, frizure, šminkanje i aksesoari), a posmatranjem ovih 6 fotografija iz različitih perioda njenog života, može se konstatovati da je pevačica jedna od retkih žena sa javne scene koja se nije podvrgla estetskim zahvatima.

Bebi Dol u šezdesetoj godini još uvek 'fura' svoj unikatni stil, a i prirodni izgled.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.