IZGLADNJIVALA SE?! Drama kod Dare u stanu, drugarica pozvala HITNU POMOĆ, a onda usledio HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGLADNJIVALA SE?! Drama kod Dare u stanu, drugarica pozvala HITNU POMOĆ, a onda usledio HAOS!

Pozlilo joj!

Pevačića Dara Bubamara podvrgla se strogim dijetama zbog čega joj je pozlilo.

Pevačica je dobila stroge instrukcije od lekara da mora da miruje, ali ih ona nije ispoštovala.

 - Dara mnogo radi, izgleda da se preforsirala, a još je mesecima na nekim mučnim dijetama zbog čega joj je oslabio imunitet! Ona je prošle nedelje osetila malaksalost, ali je to nije sprečilo da završava obaveze, pa se u jednom momentu u stanu onesvestila. Naša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajednička drugarica je, samo pukom srećom, u tom momentu bila s njom i odmah je zvala Hitnu pomoć koja je došla i ukazala prvu pomoć Dari. Olakšavajuća okolnost je bila što Kosta nije bio tu, jer bi se dete prepalo. Doktor je rekao da Dara mora da miruje, imala je nizak pritisak, uključili su joj infuziju i prepisali terapiju - kaže Darina drugarica.

Dara nije ispoštovala ove instrukcije zbog čega se situacija pogoršala.

- Međutim, ona je u subotu imala nastup u Smederevu i otišla je da ga odradi kao da joj se ništa ne dešava, a da sve bude gore, dobila je i temperaturu baš na dan nastupa. U nedelju je morala sama da zove hitnu kako bi joj dali infuziju pošto bukvalno nije mogla da se pomeri iz kreveta, i sada mora da leži i da se oporavlja, jer je jedva izdržala nastup, mislila je da će da padne u nesvest - kaže Darina drugarica.

LUDILO NA VELJKOVOJ MOMAČKOJ VEČERI: Ceca se popela na sto, GRLI SINA, emocije pršte! Kad čujete ŠTA je zapevala, krenuće vam suze (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.