IZDRŽAVALA SAM GA, UZIMAO JE PARE OD FANOVA! Maja brutalno udarila na Bilala nakon njegovih pretnji samoubistvom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 13:52

"IZDRŽAVALA SAM GA, UZIMAO JE PARE OD FANOVA!" Maja brutalno udarila na Bilala nakon njegovih pretnji samoubistvom

Drama ne prestaje!

Nakon što je Maja Marinković objavila šok prepiske sa Bilalom Brajlovićem nakon njihovog raskida u kojima joj on preti samoubistvom, ona se sada oglasila, pa otkrila da je njegova porodica od starta nije podržavala.

Ona je iznela da su je pitali da promeni veru, a potom otkrila da ga je izdržavala, te da je on uzimao novac od fanova.

- Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga, na prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upoznavanju pitali su me da pređem u islam i odreknem se svoje vere, izdržavala sam ga, pare od fanova je uzimao, krio od mene i slao bratu. Kada odem u emisiju pretio mi je sve u dogovoru sa nekim ljudima o kojima ne bih sada, ali ako zatreba imenom ću ih prozvati sve, sa mnom nema igre. Ni na jedno slavlje me nisu zvali, ni dali da dođem jer sam Srpkinja. Taki me je po ko zna koji put spasio svega i zato je najbolji otac na svetu - rekla je Maja i dodala:

- Opet sam ispala glupa. Ovo je samo deo pakla koji sam vam ukratko ispričala. Ja sam ispala čovek, ali sam očigledno neprihvaćena, jer sam Maja, a ne njihova. Bori je sinoć rekao da me pljuje u emisiji, i priča za mene sve najgore, to mi je hvala za sve što sam uradila za njega, a ja ružnu reč o njemu i njegovoj porodici nisam rekla - poručila je Marinkovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.