IZDATO ZVANIČNO UPOZORENJE: Član produkcije se oglasio - nakon ovih reči sve se dovodi u pitanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 07:10

IZDATO ZVANIČNO UPOZORENJE: Član produkcije se oglasio - nakon ovih reči sve se dovodi u pitanje!

Svi se pitaju samo jedno!

Voditeljka "Elite" Ivana Šopić, a i članica produkcije veoma je aktivna na društvenim mrežama, a njene svakodnevne objave privlače mnogo pažnje. Iako njeni brojni pratioci najviše vole i uživaju u njenim vrućim fotografijama gde nosi kupaće kostime ili pokazuje svoje adute i vitko telo, ipak postoji još nešto što uvek bude zapaženo.

Šopićeva često podeli neki citati ili poruku, pa mnoge zanima kome se obraća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javno i da li su reči direktno upućene ljubavnom partneru, prijateljima ili dušmanima, u zavisnosti od konteksta.

Ivana Šopić je objavila snažu poruku putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

- Pazi čime puniš čašu jer ćeš morati da je ispiješ - pisalo je na fotografiji koja je osnavula na storiju voditeljke Elite.

Verujemo da je pređašnje iskustvo kroz rijaliti, ali i život nateralo da tako razmišlja, ali svakako treba ozbiljno razmisliti o ovoj poruci.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.