IZDATO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Milica Mitrović otkrila podatak o zvaničnom stavu kada je reč o Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 14:06

IZDATO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Milica Mitrović otkrila podatak o zvaničnom stavu kada je reč o "Zadruzi"

Sigurno će biti neočekivano!

Milica Mitrović, ondosno Velika šefica, ne prestaje da niže uspehe sa svojim projektima i na taj način pokazuje dominaciju ružičaste televizije na tržištu.

Zadruga je jedan od najgledanijih formata na ovim prostorima, a svakako je tim stopama krenula i emisija Narod pita, kao deo ogranka pomenutog formata.

Zanimljivi gosti, ekskluzivne izjave, uključenja gledalaca i situacije koje se ne mogu predvideti su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svakako ključ uspeha i gledanosti.

Milica se ovog puta oglasila na svom Instagram profilu i podelila kako je pomenuta televizija bila najgledanija i time još jednom dokazala da gledanost za rijaliti "Zadruga" ne jenjava, nimalo.

Šta nam se sve to sprema za narednu sezonu ovog ili nekog drugog rijalitija, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu, ali jedno je sigurno, biće veoma interesantno i intrigantno.

Bonus video - Intervju sa Anom Ćurčić:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.