IZDALA GA JE NA NAJGORI NAČIN! Žestoka OSUDA Mine Vrbaški! Prijatelji joj okrenuli leđa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDALA GA JE NA NAJGORI NAČIN! Žestoka OSUDA Mine Vrbaški! Prijatelji joj okrenuli leđa! (VIDEO)

Pala je u njihovim očima!

Voditelj Milan Milošević u Šiša baru porazgovarao je sa Stefanom Karićem o najaktuelnijim temama koje su se desile u Beloj kući. Karić je odmah na početku istakao koliko ga je Mina Vrbaški razočarala svojim postupkom prema Vladimiru Tomoviću.

Ne znam šta bih rekao, ja sam se iskreno razočarao. Meni možda nikada ne bi uradila to prijateljski, ali ušla je sa Tomovićem u vezu i izdala ga je na najgori mogući način. Više ne pričamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušavam da imamo što manje kontakt. Njoj je žao, kao i meni, ali kada je mogla njega da izda u nekim stvarima, zašto ne bi mogla i mene? - poručio je Karić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.