IZDALA DRUGARICU! Sandra slušala komentare o Dragojevićima, pa SKOČILA kao oparena i indirektno branila Dejana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 02:09

IZDALA DRUGARICU! Sandra slušala komentare o Dragojevićima, pa SKOČILA kao oparena i indirektno branila Dejana!

Rešićeva je sve češće na Dejanovoj strani!

Zadrugari su nastavili da komentarišu odnos Dalile i Dejana Dragojevića, a sledeća je reč tražila i dobila Sandra Rešić:

- Ja nju razumem, jer ja vodim isti takav život. Niko ne osuđuje, njen život njena stvaro, ali isto tako nemojmo da osuđujemo i njega. Normalno je da je ljubomoran, pa mora da je to ljubomora. Ma u kom god da si ljubomoran, normalno je da jesi, to je žena za koju si rekao da ti je život. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovodi neko u pitanje šta će ona da uradi. Gubiš ženu koju voliš, tebi se duša raspala. Kakva ironija koji kur*c, ustani i kaži svima pi**a vam materina i ćao. - rekla je Sandra.

- Uzeću svoj primer, da objasnim ovim ljudima. Momj bivši napravio od mene najveće zlo i najvećeg kretena. Pravio je žrtvu od sebe, dajem ti banalan primer. Ja mislim da nakon određene ljubavi, ako je bila, pređemo u prijateljstvo - ubacila se Irma.

- Ako ti nekoga poštuješ u braku, poštuješ ga i van njega - rekao je Mića.

Stefan Krstović Krle je sledeći dobio reč:

- Sasvim je normalno da pokaže svojoj ženi koju voli srce, a ona njemu srednji prst - rekao je Krle.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

  Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.