IZBRISALA GA IZ ŽIVOTA ZAUVEK! Ivana Aleksić povukla NOVI POTEZ - Ša nije ni svestan ŠTA GA ČEKA napolju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 19:48

IZBRISALA GA IZ ŽIVOTA ZAUVEK! Ivana Aleksić povukla NOVI POTEZ - Ša nije ni svestan ŠTA GA ČEKA napolju!

Njena je poslednja!

Diskvalifikovani zadrugar Vladimir Tomović i prevarena supruga repera Nenada Aleksića ŠaIvana Aleksić, oglasili su se putem lajv uključenja na Instagramu da bi razjasnili istinu o svom odnosu nakon brojnih spekulacija u medijima.

Povela se priča da su njih dvoje u šemi i da se tajno viđaju, što su želeli da demantuju.

Ovo je bio prvi put da se lepa vlasnica frizerskog salona obraća javnosti, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujedno otkrila i to da čeka papire za razvod i da će se sa suprugom sledeći put videti na sudu.

Osim toga, Ivana je povukla još jedan potez - sa Instagrama je obrisala sve fotografije sa svojim i dalje zakonitim mužem (što možete da vidite na njenom profilu OVDE).

Pogledajte rezultate

A post shared by Ivana (@_ivv_)

Reko bi se da to znači da je sada zaista K R A J.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.