IZBEGAVA PORODICU NAKON DISKVALIFIKACIJE: KARAMBOL nastao nakon što su OTAC I BRAT pokušali kontakt

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 16:20

IZBEGAVA PORODICU NAKON DISKVALIFIKACIJE: KARAMBOL nastao nakon što su OTAC I BRAT pokušali kontakt

Bivša zadrugarka beži od suočenja!

Anđela Đuričić diskvalifikovana j iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" zbog nasilja počinjenog prema Maji Marinković, te se zajedno sa svojim partnerom, Zvezdanom Slavnićem, uputila u stan njegovog oca, bivšeg legendarnog košarkaša, Moke.

Iako se porodica kontroverzne zadrugarke strogo protivila vezi sa bivšim robijašem, Anđela je u više navrata plakala zbog njihovog odbijanja da imaju kontakt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njom, međutim, sada je poptuno promenila mišljenje.

Niko nije očekivao da će se Anđeli toliko svideti kod Moke da će čak izbegavati kontakt sa svojom porodicom. U prilog tome, pojavile su se tvrdnje na jednom Instagram profilu koji svakodnevno prati dešavanja iz pomenutog rijalitija.

- Kažu da bi sutra trebala da ide za Đenoviće, ako uopšte ode - stoji u objavi ovog profila.

- Teško će se nje Slavnići rešiti - bio je samo jedan od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.