IZBACIO ME JE IZ ŠKOLE, zato što sam rekla... Jeziva ispovest Mikine UČENICE - imao je 5 horor PRAVILA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 22:53

"IZBACIO ME JE IZ ŠKOLE, zato što sam rekla..." Jeziva ispovest Mikine UČENICE - imao je 5 horor PRAVILA?!

Strašno!

Nekada polaznice škole glume Miroslava Mike Aleksića T.S. opisala je kako je počinjao Mikin izopačeni proces indoktrinacije budućih žrtava.

- On je devojčice od 13 godina terao da pričaju o erogenim zonama, a sa 14 da ih dečaci pipkaju po intimnim delovima, sa 16 ih je napadno propitivao "Da li se kr*šeš? Da li sv*šavaš?". Sa 17 skidao i dodirivao po grudima i zadnjici, a sa 18 navodno silovao polnim organom ili prstom simulirao s*ksualni odnos. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - tvrdi nekadašnja polaznica škole glume za "Blic".

- Tražio je da zažmurimo, dok nam dečaci rukama prelaze po celom telu, od glave do pete. Sve nam je bilo jako sramota. Bila sam zbunjena i zgroženam, ali Miki niko nije smeo da kaže "Ne". Sećam se da nas je pitao kako se osećamo i ja sam rekla "Jezivo". On se tada razbesneo - navodno priča sagovornica za "Blic".

Kako ona tvrdi, zbog ovog odgovora Aleksić ju je vrlo brzo izbacio iz škole.

- To mi je došlo kao spas, sama se nikada ne bih usudila da odem - rekla je ona za "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOK ANĐELI SILUJU Ovako je Mika Aleksić uvodio 13-godišnje devojčice u svoj izopačeni svet seksa: Svedokinja T. S. ispričala policiji sve što je čula i videla!

Izvor: Blic, 17.Maj.2021, 06:57

Kada smo imali 13 godina, terao nas je da pričamo o erogenim zonama. Sve nas je bilo jako sramota. A onda nas je podelio u parove, rekao nama devojčicama da žmurimo i da nas dečaci dodiruju, svuda. I po intimnim delovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.