IZBACIMO SAJSI IZ ČITANKI! Nakon nasupta srpske reperke, pojavio se zahtev za ZABRANU RADA, brutalno uzvratila

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 16:17

"IZBACIMO SAJSI IZ ČITANKI!" Nakon nasupta srpske reperke, pojavio se zahtev za ZABRANU RADA, brutalno uzvratila

U svom stilu, uzvratila za pamćenje!

Reperka Ivana Rašić Trmčić, poznatija kao Sajsi MC, nedavno je nastupala na muzičkom festivalu "Exit".

Poznata dama je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak korisnika sa TikToka na kom se u teksutalnom telu videa autor obrušava na reperku.

- Ima li država plan za rešavanje ove i sličnih pojava? Da li narod mora možda sam da uzme rešenje u svoje ruke. Ovo više nije normalno. Ovo se mora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovesti u red, pod hitno - piše uz snimak Sajsi koja izvodi svoj hit "Ringe jaja".

Podsetimo, Ivana je kreirala tekst koji se baca u koštac sa negativnom pojavom koja je sa ekspanzijom društvenih mreža uzela maha, te jasno svim muškarcima koji šalju svoje polne organe devojkama (i muškarcima) koji ih ne traže poručuje:

" Nemoj da mi šalješ slike, nemoj da me smaraš! Nemoj da mi pričaš kako velika je k*ra! To nije anakonda, to je samo mali Paja Ringe-ringe, ringe-ringe jaja!"

Međutim, ovi stihovi, a i lik i delo Sajsi MC nisu svakome po volji. Reperka je odlučila da ne ostane nema na ovaj snimak, pa ga je i sama podelila na svojoj Instagram stranici i dopunila sopstvenim komentarima:

- Predlažem da: izbacimo Sajsi iz čitanki, ne vodimo dečje ekskurzije na njene nastupe, oduzmemo joj nacionalnu penziju - ispisala je ona uz ironičan osvrt na hešteg mrzitelja 'kultura'.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.