IZBACILA GA IZ STANA DVE NEDELJE PRED POROĐAJ! Nakon svađe reagovala POLICIJA - Mastor sve otkrio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 20:39

IZBACILA GA IZ STANA DVE NEDELJE PRED POROĐAJ! Nakon svađe reagovala POLICIJA - Mastor sve otkrio!

Učesnici u šoku nakon njegove ispovesti!

Mastor Džonatan bio je gost u vili "Parova" pre par dana. Tom prilikom ispričao je svoju tužnu priču o neuspeloj vezi sa Teodorom Čelarević.

Pre nego što je otvorio dušu o svojoj vezi sa Teodorom, priznao je da mu je simpatična Radojka Peško. On je pozvao da zaplešu, što je Rada odmah prihvatila.

Potom je progovorio o ljubovnom brodolomu sa svojom izabranicom.

- Nije mi bilo lako, Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ja smo se posvađali. Ne znam da li je kraj ili ćemo se pomiriti - započeo je priču Mastor.

- Ostalo je dve nedelje do porođaja. Šta se dešava sa vas dvoje? - upitala je Anđela Lakićević.

- Jeste dve nedelje. Posvađali smo se pred Novu godinu, umešala se majka i krenuli su da me vređaju. Bilo mi je previše šta su pričali i ja to nisam mogao da izdržim. Ja sam tad izašao iz stana, ali sam hteo ujutru da se vratim da popričamo o problemima. Kad sam izašao, otišao sam kod drugara i ujutru sam joj pisao "ljubavi kako si? Jel mogu da se vratim da popričamo?" Ona mi nije odgovarala na poruke, a pisao sam joj dva-tri dana. Na kraju me je pozvao gazda i rekao da je Teodora otkazala stan i da je uzela depozit. Moje stvari su stajale tri-četiri dana ispred stana. Na kraju me je zvala i rekla da nemamo o čemu da pričamo i da idem da uzmem svoje stvari i prekinula mi je vezu. Bio sam u šoku. Posle sam joj pisao nedelju dana, a onda me je prijavila u policiji za uznemiravanje, nasilje u porodici i da želi dete za sebe. Ja sam bio u šoku i pokazao sam im snimke koje sam imao kada smo se svađal - rekao je Mastor.

- Ti si to snimao? - iznenadila se voditeljka

- Da, imam sve dokaze.

- Ti imaš dozvolu da priđeš supruzi koja te je prijavila za nasilje? - upitala je voditeljka

- Da, ja mogu da joj priđem, ali ja neću jer mi je moj advokat rekao da još nije vreme. Ja nisam imao ljubav od mog oca, on je umro kad sam imao godinu dana, i ja sam obećao sebi da ću kad budem imao dete u životu, da ću mu pružiti ono što ja nisam imao - rekao je Mastor.

- Šta ćeš ako ona neće? - upitala ga je Anđela

- Ona mora da hoće, jer smo se mi dogovarali da pravimo dete. Ja sam posle pokušao da smirim situaciju, ali ona ništa nije htela. Ja nju nisam prevario, nisam je ni tukao, ona priča da sam je maltretirao i neke stvari koje nemaju veze s vezom. Mislim da će se situacija smiriti - zaključio je Mastor.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.