IZBAČENA ZADRUGARKA PROGOVORILA! Otkrila šta joj je Ša pričao o supruzi Ivani: Misli da može da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 08:59

IZBAČENA ZADRUGARKA PROGOVORILA! Otkrila šta joj je Ša pričao o supruzi Ivani: "Misli da može da..."

Iznenadila priznanjem za Janjuša!

Nedelja veče rezervisana je za izbacivanje iz rijaliti programa "Zadruga". Nominovani zadrugari su bili Dragana Burmazović i Lazar Čolić Zola. Nakon zanimljive igrice koju je organizovao Veliki šef, Zola je pobedio i njemu su duplirani glasovi.

Rijaliti je sinoć nakon duela napustila Dragana. Izbačena takmičarka pridružila se Dušici Jakovljević u studiju, gde je sa njom podelila utiske o svom učešću.

- Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro prošla, mislim da je Nenadu najteže sada. Pričali smo o svemu, u poslednje vreme smo se zbližili. Da je pravio greške-jeste, ali je počeo ozbiljno o tome da razmišlja kada je čuo za informaciju o supruzi. Nije siguran u sve to, ne zna u šta sve da veruje. Misli da može da ispegla situaciju kad izađe, želi samo da mu neko javi sigurno šta se dešava. Ako razmišlja svojom glavom, da sedam godina baci... Nije mi jasno, kao da nije poznavao tu ženu. Čak i da ga je žena ostavila, napravio bi ogromnu grešku kada bi uplovio u nešto sa Tarom - komentarisala je Dragana.

- Nisam se ni u Mišela razočarala, ali da sam drugačije poteze očekivala, jesam. Nisam očekivala burnu reakciju na mene, zamerila sam mu to, ali smo sve rešili, pa smo ostali okej. Janjuš i Ana su mi se najviše dopali u Zadruzi - završila je Dragana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.