IZBAČENA U CIK ZORE: Darko Tanasijević joj je saopštio da momentalno mora da napusti Belu kuću - Evo i zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 08:18

IZBAČENA U CIK ZORE: Darko Tanasijević joj je saopštio da momentalno mora da napusti Belu kuću - Evo i zašto

Takmičenje se završava za nju...

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu. Sinoćnji nominovani učesnici bili su Snežana Jovičić, Ivan Marinković i Vanja Živić.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. A Sneža je pobedila u igrici.

- Uzećete kašiku i sa starta krenuti do cilja, sako od vas ima čašu i trebate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što više palente preneti do cilja - rekao je Darko.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova Elitu je napustila Vanja Živić.

- 39 posto glasova ima Ivan Marinković , 38 posto glasova ima Sneža Jovičić i 23 posto glasova ima Vanja Živić koja ona napušta Elitu - rekao je Darko.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Srbija Danas/Društvene mreže/Peneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.