IZBAČEN: Haos na Miljaninom rođendanu - zbog TEŠKE svađe sa Gavrićem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBAČEN: Haos na Miljaninom rođendanu - zbog TEŠKE svađe sa Gavrićem (VIDEO)

Ne popušta...

U Beloj kući se slavi rođendan Miljane Kulić, na kom se ukućani odlično provode. Na ovom slavlju nisu ipak prisutni Saška Karan, Mirko Gavrić, Ivan Gajić i Marko Đedović. Međutim, u jednom momentu želela je da sa žurke izbaci i Boru Santanu.

Naime, Miljani se nije svidelo što je Bora poručio pesmu za nju od Mirka Gavrića. Kulićeva je odmah poručila Bori da se udalji sa njenog slavlja i počela da govori kako nije u dobrim odnosima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gavrićem.

- Da li si ti normalan? Zašto to radiš? Zašto to radiš? Kaži da je greška! Sa tim čovekom nisam u dobrim odnosima! Bora uvek mora da izmisli, kakav Gavrić i može slobodno da ode sa rođendana! Izađi napolje, izađi napolje - govorila je Miljana.

Nekoliko minuta nakon ove situacije, Bora je čestitao Miljani rođendan preko razglasa, a odna je prišao ovoj ukućanki i počeo da se izvinjava.

- Miljana, izvini! Mogu li da se vratim na žurku? Moja porodica tebe mnogo voli, nikada se na tebe nisu naljutili! Ja tebe kada bih uvredio, pa stvarno... - pričao je Bora.

- ...ali više to da ne radiš! Smeš da se vratiš, ali više to da ne radiš! Mene je to uvredilo! Ako lupiš glupost, lupiću ti šamar! Daj nosić! Znači, Mirka Gavrića ne spominješ! Ni slučajno! Drugo je kada ga ja sprdam - govorila je Miljana.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.