IZAŠLO NA VIDELO - Dušica Jakovljević i Ana Ćurčić se zbližile nakon voditeljkinog otkaza na Pinku, isplivali detalji odnosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 15:15

IZAŠLO NA VIDELO - Dušica Jakovljević i Ana Ćurčić se zbližile nakon voditeljkinog otkaza na Pinku, isplivali detalji odnosa

Ana Ćurčić je otkrila koliko ju je iznenadio otkaz Dušice Jakovljević na Pinku, a takođe je podelila da se čula sa voditeljkom i da su tom prilikom razmenile nekoliko poruka.

Bivša rijaliti učesnica, Ana Ćurčić, promenila je svoj život iz korena i posvetila se sebi i porodici. Iako se jedan period povukla iz javnosti i nije davala izjave za medije, odlučila je da se vrati, ali u nešto drugačijem izdanju.

Ona je u intervjuu za Republiku otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktuelnosti iz scvog privatnog života, a dotakla se i otkaza Dušice Jakovljević, te otkrila da li ju je to iznenadilo i šta misli promeni voditelja "Elite".

Ana je otkrila da je u kontaktu sa Dušicom i da su razmenile nekoliko poruka, nakon što je Dušica odlučila da ode sa Pinka i prekine saradnju.

Drugoplasirana zadrugarka je priznala da je niko ne može zameniti, ali i da je Milanu mesto na Pinku, u Zadruzi, koju je obeležio:

- Drago mi je zbog Milana Miloševića, on je definitivno obeležio Pink i Zadrugu, privatno mi je jako drag. Što se tiče Dušice Jakovljević i otkaza, ona je u ovom poslu dugo i sigurno zna šta radi, čule smo se, razmenile par poruka, želim joj stvarno sve najbolje - rekla je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.