IZAŠLI SMO IZ TE NEKE RIJALITI VEZE! Sanja Grujić progovorila o odnosu sa Markom Stefanovićem Sinoć sam bila kod njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 13:06

"IZAŠLI SMO IZ TE NEKE RIJALITI VEZE!" Sanja Grujić progovorila o odnosu sa Markom Stefanovićem "Sinoć sam bila kod njega"

Nikad joj bolje nije bilo!

Bivša zadrugarka Sanja Grujić izašla je iz Zadruge 6 emotivno zauzeta, a sada je otkrila da nikad nije bila srećnija nego sa Markom Stefanovićem.

Ona je otkrila da mnogo bolje funkcionišu od kada su izašli iz rijalitija.

- Nismo raskinuli, u odličnom smo odnosu. Nismo imali nikakve prekide, ni kratkotrajne ni dugotrajne. Još uvek smo zajedno. Juče sam spavala kod njega, došla sam ovde... Ne razdvajamo se, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili smo kod mene ili smo kod njega - kaže Sanja i dodaje da ona i Stefanović funkcionišu nikad bolje.

- Sve je okej, mnogo bolje nego u "Zadruzi" funkcionišemo. Izašli smo iz te neke rijaliti veze, mnogi se pitaju da li smo još zajedno, jer ne objavljujemo ni slike ni snimke zajedničke... Mi se fokusiramo na to da uživamo zajedno u kući, da vodimo miran život, miran ritam... Dok se malo ne odmorimo od rijalitija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.