IZAŠLA IZ ZADRUGE NA NEKOLIKO SATI, PA SE VRATILA: Dalila pozdravila SVE, ali NE i Biljanu Dragojević

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZAŠLA IZ ZADRUGE NA NEKOLIKO SATI, PA SE VRATILA: Dalila pozdravila SVE, ali NE i Biljanu Dragojević

Izostavila je sa spiska...

Dalila Dragojević danas je u pratnji obezbeđenja na nekoliko sati napustila rijaliti "Zadruga 3" ne bi li otišla na suočavanje pred sudom sa Vesnom Rivas koju je tužila, a koja je potom pokrenula kontra-tužbu.

Ona se ovog popodneva vratila na imanje u Šimanovcima i uključila u redovna rijaliti dešavanja. Gospođa Dragojević je gostovala u radio-emisiji "Amnezija" koju iz "Zadruge" vode Bora Santana i Bane Čolak. Jedno od pitanja koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je danas postavljala Milica Kemez, bilo je upravo za nju - da li namerno želi da se neka devojka izjasni kako joj se sviđa njen suprug Dejan, ne bi li imala razlog za raspravu i kako bi iznela informacije koje poseduje.

- Ja iznosim informacije onog trenutka kada to poželim, a ne kada mi drugi nametnu. Imam dosta informacija o svima, ali ne pucam na prvu loptu. Čuvam ih u rezervi. Nikada ne izmišljam ništa i ne pričam nešto u šta nisam apsolutno sigurna. Ja sam i te kako primetila mnoge poglede kada je Dejan u pitanju. Ja nikada ne radim ništa namerno. Meni takođe ne treba nijedan razlog kada želim da se posvađam sa nekim, a pogotovo ne želim da u to upetljavam i Dejana. To mi je presmešno - oštra je bila Dalila, a onda je iskoristila priliku da pozdravi drage ljude.

Interesantno je bilo da je Dragojevićeva pozdravila svoje drage osobe, najbližu porodicu - njenog oca i Dejanovog. Ali tu nije bilo mesta za pozdrav Dejanovoj majci Biljani Dragojević.

- Želim da pozdravim mog supruga koji je sad u spavaćoj sobi, kao i gospođu iz Zrenjanina koja se redovno javlja da mi postavlja pitanja. Takođe pozdravljam svoju sestru, našeg prijatelja Mrkija iz Njujorka, Bojanu Ejndžels, tatu Gorana (Davidov i Dejanov otac), mog babu Husu... I da im kažem da ih volim najviše na svetu - poručila je Dalila i tako izostavila mama Bilju sa spiska.

Pogledajte kako su izgledale te scene iz rijalitija "Zadruga 3":

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.