IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: Tara Simov u pratnji verenika napustila bolnicu, evo ŠTA se dogodilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 19:54

IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: Tara Simov u pratnji verenika napustila bolnicu, evo ŠTA se dogodilo

Imala je specijalan zahtev pre odlaska.

Trudna bivša takmičarka "Zadruge", Tara Simov danas je primljena u bolnici "Dragiša Mišović" sa svojim partnerom, a tom prilikom obavljen je poslednji pregled pred porođaj.

Sve je proteklo u najboljem redu, te je ona ipak puštena kući. Taru je njen verenik Danilo sve vreme grlio po izlasku iz bolnice, a u jednom trenutku razmenjivali su nežnosti nasred ulice, dok nisu skidali osmehe sa lica.

Tara se, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << inače, nedavno oglasila na svom Instagramu i zamolila za pomoć oko smeštaja u periodu oko porođaja. Ona je uputila apel svojim pratiocima da joj je potreban stan da ima gde da se smesti nakon porođaja u Beogradu.

- Potreban stan u Beogradu za iznajmljivanje na mesec dana. U svrhu porođaja i oporavka. Hitno - poručila je bivša zadrugarka tada.

Tara i njen dečko, inače, čekaju devojčicu i veoma su uzbuđeni što će postati roditelji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.