IZAŠAO NOVI TREJLER ZA SEKS I GRAD! Poznat DATUM PREMIJERE, a ovo su REAKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 23:15

IZAŠAO NOVI TREJLER ZA "SEKS I GRAD"! Poznat DATUM PREMIJERE, a ovo su REAKCIJE

Kim Katral je scenu snimila u tajnosti, bez ikakvog kontakta s drugim glumicama!

Nakon što se saznalo da će se omiljena Samanta pojaviti u novim epizodama serije "And Just Like That", nastavku kultnog "Seks i grada", objavljen je i novi trejler.

Za razliku od prethodnih, koji nisu oduševili obožavaoce, ovaj je naišao na niz pozitivnih komentara.

- "Konačno, ovo izgleda kao da bi moglo da se gleda", "I sam trejler izgleda bolje od prve sezone", "Keri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je okružena lepim cipelama. To želimo da gledamo", "Više Samante manje Če", "Ne mogu da dočekam" - samo su neki od komentara.

Podsetimo, pre nekoliko dana je odjeknula vest koja je šokirala mnoge da će se Kim Katral, koja igra Samantu, pojaviti u samo jednoj sceni koju je snimila u tajnosti, bez ikakvog kontakta s drugim glumicama.

Serija će biti dostupna od 22. juna na striming platformi Max.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.