IZAŠAO KUĆNI SNIMAK: Jovanu Jeremić bogati dečko obradovao UNIKATNIM POKLONOM, voditeljka šokirana

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 16:09

IZAŠAO KUĆNI SNIMAK: Jovanu Jeremić bogati dečko obradovao UNIKATNIM POKLONOM, voditeljka šokirana

Dragan je oduševio svoju partnerku interesantnim darom.

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa 15 godina starijim Draganom Stankovićem, bogatim preduzetnikom.

Poznati biznismen joj je kupio skupocenu ogrlicu i narukvicu kao poklon za Novu godinu.

- On je želeo da se po njegovom nacrtu napravi unikatan nakit. Ne kupuje nikad gotov. Vodilja je bila Sofija Loren. On nacrta, pa donese. Takav je jednostavno čovek - istakao je izvor.

Voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jutarnjeg programa na televiziji "Pink", već je za Novu godinu dobila od svog izabranika torbu poznatog brenda "dolče gabana".

Jovana je, podsetimo, Novu godinu dočekala sa partnerom, kom bi volela da ove godine rodi sina.

- Prva Nova godina sa čovekom kojeg obožavam na mega dočeku kako dolikuje kraljicama - napisala je Jovana na društvenim mrežama, a mogli smo da vidimo i njihov vreli, novogodišnji ples.

- Roditelji su super prihvatili Dragana, mama je rekla da je dobar frajer. 2023. godina mi je promenila život, upoznala sam ljubav svog života i otplatila sam kredit za stan, tako da sam zvanično vlasnica svog stana, uspela sam i to i mogu da kažem da sam lepo zatvorila godinu - izjavila je bila Jovana Jeremić.

Srbija Danas/Kurir.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.