IZAŠAO IZ ZADRUGE ZBOG POLOMLJENE VILICE I HITNE OPERACIJE, a sad uhvaćen u CENTRU BEOGRADA u noćnom provodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 11:49

IZAŠAO IZ ZADRUGE ZBOG POLOMLJENE VILICE I HITNE OPERACIJE, a sad uhvaćen u CENTRU BEOGRADA u noćnom provodu

Uslikan ovde!

Zadrugaru Ademiru Pelešu slomljena je vilica nakon što ga je Filip Car udario tokom žurke, a sada je i pokazao nalaze doktora.

Pele je najavio i povratak u rijaliti nakon oporavka, a objavio je i kada je zakazana operacija.

Podsetimo, tokom žurke u rijalitiju "Zadruga 5" došlo je do žestokog sukoba između Mikija Đuričića i ostalih zadrugara, a jedini koji je izvukao deblji kraj bio je Ademir Peleš.

On je nakon zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povreda od strane Filipa Cara napustio je rijaliti "Zadruga 5" kako bi obavio sve potrebne operacije i zahvate.

Kako tvrdi, sada mu ne veruju da mu je vilica slomljena i da je zbog toga napustio Zadrugu, pa se tim povodom i oglasio.

- Smarate me porukama sa vašom teorijom zavere da li sam isfolirao prelom vilice ili ne. Šta treba da hodam zamotane glave u gipsu? Što se mene tiče, ja i ovako mogu funkcionisati i oporavljati se, al neću da hodam krivih usta. Tako da operaciju koja je bila zakazana za sutra u Beogradu sam prebacio za Tuzlu i za sledeću sedmicu, jer mi je ovde lakše za oporavak i čim se oporavim vraćam se u Zadrugu. Nadam se da ste zadovoljni retardi - poručio je Ademir Peleš na Instagramu, uz reči da je morao u Tuzlu.

Ipak, ekipa portala Srbija Danas.com ga je svojim budnim okom uhvatila u Beogradu i to ni manje, ni više nego u noćnom provodu sa bivšim zadrugarom Davorom Lazićem.

Obojica izgledaju vrlo raspoloženo, a Pele se čini kao da je u dobrom zdravstvenom stanju, a očigčledno je i rešio problem čim je ponovo u Beogradu.

Da li je spreman za povratak u Zadrugu" ostaje nam da saznamo...

Ademir se oglasio i na svom Instagram te objavio da je stigao u Beograd:

  Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.