IZAĆIĆU KAO INVALID ODAVDE! Bilal Brajlović se ponovo obrušio na produkciju Moram na kontrolu i na terapiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 21:08

"IZAĆIĆU KAO INVALID ODAVDE!" Bilal Brajlović se ponovo obrušio na produkciju "Moram na kontrolu i na terapiju!"

Žalio se uživo u programu!

Zadrugar Bilal Brajlović se danima žali na produkciju da ga ne vode na otrebne preglede i terapije za nogu, pa svako malo iskorišćava trenutak kako bi skretao pažnju da ga niko ne izvodi napolje.

U toku porodičnog sastanka Brajlović se ponovo požalio da ne ide na terapiju, te da mu je atrofirao mišić na nozi.

- Ja imam dva problema, prvi je što uopšte imamo porodični sastanak, a drugi problem, znači, kunem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam se, izaćiću kao invalid odavde, moram na terapiju, moram na kontrolu, nemam više nimalo mišića što sam imao od onih mašina i stimulacija, znnači katastrofa! Ne mogu saviti nogu, nije zaj*bancija, možete mi raditi šta hoćete, ali moram ići na kontrolu i na fizikalnu - rekao je Bilal.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.