IZABRAO SI CIGANE ĐOGANIJE UMESTO BRATA Gastoz zaratio sa Vukom Mobom zbog Lune - TEŠKE reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IZABRAO SI CIGANE ĐOGANIJE UMESTO BRATA" Gastoz zaratio sa Vukom Mobom zbog Lune - TEŠKE reči

Žestoko...

Reper Vuk Mob "zaratio" je na Instagramu sa drugarom, pobednikom "Parova", Nenadom Marinkovićem Gastozom, a kako fanovi pišu, njih dvojica se prozivaju zbog Lune Đogani, koja će 6. septembra ponovo ući u "Zadrugu".

Gastoz nije otišao na Vukov nastup, a pošto je snimao lajv na svom Instagram profilu, reper mu je uputio javni komentar.

- Toliko o tome što ne možeš da dođeš na nastup - napisao je Vuk, a zatim su se gledaoci Gastozovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lajva izjasnili šta misle zašto pobednik Parova nije ispoštovao druga.

- Vuče, ne može na nastup kad su ga oteli cigani Đogani - napisala je jedna devojka uvredljiv komentar, a reper se ponovo oglasio i uputio oštru poruku Marinkoviću, prihvatajući tu aluziju:

- E, moj Gastoze, izabrao si cigane umesto brata - zaljučio je Vuk Mob.

Vuk je porekao da je u pitanju ozbiljan sukob.

- Nisam zamerio Gastozu što nije došao na nastup, mi smo drugari i mi se zezamo, prozivamo se i privatno i preko lajva - poručuje Vuk Mob za Telegraf.

- Sve je to zezanje i karikiranje onoga što narod priča. Da ja mislim nešto ozbiljno, ja bih to stavio na stori, kao što sam do sada radio, ja nemam dlake na jeziku i uvek kažem šta mislim. Nema tu nikakve zle krvi - zaključuje reper.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.