IZABRAN POSLEDNJI VOĐA U ZADRUZI! Na njemu je težak zadatak - prirediće paklenu nedelju zadrugarima pred superfinale

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 17:46

IZABRAN POSLEDNJI VOĐA U ZADRUZI! Na njemu je težak zadatak - prirediće paklenu nedelju zadrugarima pred superfinale

Rijaliti učesnici saznali koga je imenovao Bojan Simić za predvodnika!

U četvrtak, osmog juna, održaće se veliko superfinale "Zadruge".

Veliki šef je nedavno obavestio rijaliti učesnike da je ovo poslednja "Zadruga" i da ukoliko bude ponovo osmišljen neki rijaliti format, da će se znatno razlikovati od ovog.

Zadrugari su počeli da nagađaju da se bliži kraj rijalitija, ali još uvek nisu dobili obaveštenje kada se održava superfinale. Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Simić je sinoć napustio "Zadrugu" i imao je zadatak da imenuje novog vođu.

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, a Divna DNK ga je pročitala kao prethodni vođa:

- Ljubi vas brat, Filip je vođa. Pozdrav - pročitala je Divna.

Ovo je obaveštenje je zbunilo zadrugare jer se izbacivanje dogodilo u četvrtak umesto u nedelju, kao što je to inače praktikovano. Sada rijaliti učesnici ni ne slute šta će se dešavati u narednim danima i da će već večeras krenuti finalno izbacivanje.

Detaljnije pogledajte u nasrtavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.