IZA NJENOG OSMEHA KRIJE SE VELIKA TUGA: Popularna pevačica IZGUBILA dve DRAGE OSOBE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA NJENOG OSMEHA KRIJE SE VELIKA TUGA: Popularna pevačica IZGUBILA dve DRAGE OSOBE!

Težak trenutak folkerke.

Naša poznata pevačica Snežana Babić Sneki važi za jednu veoma pozitivnu i veselu osobu. U njenom društvu je uvek prijatno, a na javnim događajima se pojavljuje sa osmehom od uva do uva. Ipak, iza njenog širokog osmeha i pozitivnog stava krije se velika tuga.

Sneki je 2009. godine izgubila dve veoma važne osobe u svom životu. Njoj je te godine preminuo otac, a u tom periodu preživela je i bolan razvod od supruga Radomira Stojanovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojim je bila u braku sedam godina, ali nisu imali dece.

- Pričama iz svoje intime nikad nisam gradila karijeru i punila novinske stupce. Međutim, iz poštovanja prema svojoj publici, reći ću da je iza mene jedna teška godina kada je moj privatni život u pitanju. Izgubila sam oca, njegova smrt me je veoma pogodila. Ubrzo posle toga sam se razvela posle sedam godina braka. Taj deo priče je završen i ja sam nastavila dalje - rekla je pevačica tada.

A post shared by Snezana Babic Sneki_official (@snezanababicsneki) on Sep 27, 2019 at 10:00am PDT

Početkom 2017. godine, Sneki je doživela još jedan životni udarac, kada joj je preminula majka Vida koja se dugo borila s opakom bolešću.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.