IVANA ŠOPIĆ OTKRILA KO ĆE UĆI U ZADRUGU 7 ELITA - uživo u programu saopštila: Ovo smo svi čekali

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 09:10

IVANA ŠOPIĆ OTKRILA KO ĆE UĆI U "ZADRUGU 7 ELITA" - uživo u programu saopštila: Ovo smo svi čekali

Svi smo se pitali ko je deo elitnih

Svi sa velikim nestrpljenjem očekuju da vide ko će ući u "Zadrugu 7 elita". I dok se zna da su Miljana Kulić i Ivan Dragić dolazili na Pink kako bi potpisali ugovore, na društvenim mrežema da ulaze tvrde i Stefan Mihić i Slađa Lazić.

Izgleda da je u sinoćnoj emisiji indirektno i Ivana Šopić najavila ko će biti deo elitnih.

Naime, u sinoćnoj emisiji su gostovali Anastasija Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Palčica i Marko Petrušević Petrući, dvoje zadrugara poznatih po brzom i oštrom jeziku.

U jednom trenutku je Ivana Šopić pitala Anastasiju pitanje sa Tvitera.

- Palčica bi malo medijske pažnje prkeo najboljih, je l' ona to hoće u Elitu - pročitala je Ivana.

- Normalno da želim pažnju zato i jesam ovde - rekla je Palčica.

Na taj način je sugerisano da će Palčica biti deo i sedme sezone.

Miljana je u razgovoru sa Srbijom Danas istakla da sa njom ne ulaze ni Nenad Macanović Bebica ni Marija Kulić. Ona je neposredno pred odlazak na Pink raskinula sa Bebicom upravo zato što ne želi da podrži njen ponovni ulazak u  najgledaniji rijaliti. Stoga je ispred zdanja na Dedinju došla uplakana:

- Baš mi je teško, upravo sam raskinula sa Nenadom. Nikada ovakav nije bio. Nismo imali svađe, čovek se promenio preko noći. Nisam spremna da se borim ni za koga. Zamera mi ulazak u rijaliti. On ne planira da uđe sa mnom. Ne želim više da pričam o njemu - jasna je čuvena Miksi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.