IVANA ŠAŠIĆ ULAZI U ZADRUGU 6? Nakon što je Bojan otkrio DETALJE PREVARE, njegova bivša supruga ZAGRMELA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 16:46

IVANA ŠAŠIĆ ULAZI U ZADRUGU 6? Nakon što je Bojan otkrio DETALJE PREVARE, njegova bivša supruga ZAGRMELA

"Iskreno me više ne zanima ni šta priča, ni šta radi."

Aktuelni zadrugar Bojan Simić se sinoć na emisiji "Pitanja novinara" javno izvinio bivšoj supruzi i rijaliti učesnici Ivani Šašić zbog preljube koju joj je načinio.

Podsetimo, oni su se razveli nedavno pred sam njegov ulazak u Zadrugu, a Ivana reaguje na sve njegove provokacije, a najnovija je da je "gleda kao ćerku".

Iako je on forsirao priču da ju je prevario sa mlađom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojkom, Ivana je to demantovala i otkrila da je imao aferu sa ženom od 55 godina. Otkako je postao učesnik "Zadruge", Boki se istakao po uzrečici "znači" i pokušajima da se zbliži sa devojkama u kući.

Sada nakon javnog izvinjenja, oglasila se pevačica Ivana Šašić, koja je ovom prilikom otkrila i da li će ući u Zadrugu 6:

- Nemam komentar. Iskreno me više ne zanima ni šta priča, ni šta radi. Ne odustaje od te priče da ću ja ući, što je njegov plan. Poručujem mu da Ivana Šašić neće biti učesnik Zadruge 6 - poručila je Ivana za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.