IVANA ME JE ZVALA I REKLA... Svi detalji razgovora ŠAOVE ŽENE i Mine - STIDI GA SE! Rešila da PROGOVORI

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 20:28

IVANA ME JE ZVALA I REKLA... Svi detalji razgovora ŠAOVE ŽENE i Mine - STIDI GA SE! Rešila da PROGOVORI

Čuva još informacija!

Mina Vrbaški danas je bila gost u emisiji "Amnezija" gde je govorila o reperu Nenadu Aleksiću Ša i njegovoj ženi Ivani.

- Na porodičnom sastanku su mnogi gledali u tebe kada se pričalo o Ša. Misle da si ono Tomoviću rekla, ti si se smejala - dodao je Santana.

  - Neka misle. Ja sam neko ko je sve ispratio i najbolje znam, ali ja nisam pokretač totalni, i drugi pričaju. Otom-potom. Kada se bude pokrenulo, ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću biti prva koja će da priča. Ja sam bila u kontaktu sa Ivanom, ona me je zvala da mi se izvini za Nenadove uvrede. Ostatak razgovara ću da zadržim za sebe dok ne krene - istakla je Mina.

- Objasni šta znači Losos, gradonačelnik i tobogan - rekla je Paula.

- Tara je Losos, ima taj deo u pesmi. Šta znam zbog čega, tako su je nazvali. Sve što sam rekla za njih, nisam slagala. Za tobogan, imaju ti klipovi kada se popne na krov, onda su napravili foru da moraju da mu naprave tobogan da se brže vrati. Bilo je glasanja, da se našalim na svoj račun, ko je više puta na krovu bio, on ili ja. Ja sam mislila da sam ja, ali su ipak glasali za njega - otkrila je Vrbaški.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.