IVANA JE BILA MODELSICA, PA SE UDALA MILIJARDERA: Živi kao u BAJCI, a EVO čime se BAVI i kako se ZALJUBILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 13:59

IVANA JE BILA MODELSICA, PA SE UDALA MILIJARDERA: Živi kao u BAJCI, a EVO čime se BAVI i kako se ZALJUBILA!

Posrećilo joj se!

Ivana Berendika, bivša članica grupe "Models", postala je jedna od najbogatijih Srpkinja kada se udala za osnivača "Gugla" Tomasa Jermoluka 2005. godine, koji je od nje stariji 20 godina.

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - otkrila je gospođa Jermoluk svojevremeno.

Objavu dijeli Ivana (@berendika.girl)

Ova lepotica godinama unazad se bavi dizajniranjem nakita, a danas sa porodicom živi u luksuznoj vili u Majamiju.

Deluje da joj dizajniranje ide od ruke, a tome u prilog govori činjenica da njene modele nose svetske zvezde poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih.

Objavu dijeli Ivana (@berendika.girl)

Da li si se ikada osetio/la ugroženo od strane neke nepoznate osobe koja te je kontaktirala putem društvenih mreža?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

RASKOPČANA KOŠULJA, SEVAJU BUJNE GRUDI Ana Nikolić pokazala nove tetovaže, reakcije ne prestaju (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.