IVANA ĆE POTROŠITI SVE NENADOVE PARE i to na OVAJ način? Vlada će joj pomoći Ša neće moći da joj priđe

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 22:44

IVANA ĆE POTROŠITI SVE NENADOVE PARE i to na OVAJ način? Vlada će joj pomoći "Ša neće moći da joj priđe"

Njegova najgora noćna mora će se ostvariti?

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov već su uveliko u romantičnoj vezi, a repera je od nedavno počela da muči misao da Ivana može da mu uzme imovinu s obzirom da ima ovlašćenja da koristi njegovu karticu.

Reper je u nervnom rastrojstvu od kada je dobio informaciju da je njegova supruga Ivana u kontaktu sa njegovim neprijateljem Vladimirom Tomovićem.

A post shared by Ivana (@_ivv_)

- Ša je u veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lošem stanju, puca po svim šavovima zbog saznanja da je Ivana u kontaktu sa Tomovićem. On je posesivan i ljubomoran i ne može da podnese činjenicu da je ona sa nekim ko je njegov ljuti neprijatelj. "Vladimir će da troši moje pare" viako je Ša i zamolio produkciju da mu omogući razgovor sa advokatom - kaže izvor blizak prevarenoj supruzi.

On zna kakva je Ivana, on veruje da će ona prebaciti sav novac na svoj račun i da mu neće ostaviti ni dinara. Kako bi mu se na neki način osvetila, Ivana planira da od njegovih para kupi kuću na periferiji Beograda, na Avali. Čak se konsultovala i sa Tomovićem o placu i kući, imaće kamere i visoke zidove, Ša neće moći ni da priđe - prizna navodno Ivanina drugarica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.