IVAN RASKINUO SA JELENOM IZ TAJNE SOBE?! Ako ne želiš da budeš moja verenica, onda DOVIĐENJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVAN RASKINUO SA JELENOM IZ TAJNE SOBE?! "Ako ne želiš da budeš moja verenica, onda DOVIĐENJA!" (FOTO)

Uputio oštre reči!

Dok je u vili "Parova" trajala emisija "Jutarnja kafica" Ivan Marinković je bio u tajnoj sobi, a reči koje je uputio svojoj verenice, Jeleni Ilić, mnoge će zaprepastiti.

- Ovim putem bih poručio mojoj devojci Jeleni da se ubrzo javi. Pored svih ovih stvari koje su se dešavale, mislim da sam sklopio kockice, jasno mi je sve. Od ovog momenta ja neću spominjati njeno ime. Ako hoće da se javi, da mi da neki znak. Znam da je produkcija uvek izlazila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u susret ljubavnim parovima, da ne spominjem parove iz prošle sezone. Ako ne želiš to da uradiš, ako ne želiš da budeš moja verenica, onda doviđena! - rekao je Ivan u Tajnoj sobi.

Da li je Jelena Golubović razlog ovakvog ultimatuma koji Ivan postavlja ili je možda zabrinut da će ga verenica ostaviti pa je brže bolje on to uradio? Sigurno ćemo saznati u kratkom vremenskom perodu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.