IVAN POKREĆE BORBU ZA STARATELJSTVO? Evo šta će biti sa malim Željkom ako Miljanu zatvore na psihijatriji zbog izgubljenog procesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 20:58

IVAN POKREĆE BORBU ZA STARATELJSTVO? Evo šta će biti sa malim Željkom ako Miljanu zatvore na psihijatriji zbog izgubljenog procesa

Voleo bi da ponovo izgrade odnos kakav su imali nakon završetka šeste sezone "Zadruge"!

Ivan Marinković i Jelena Ilić Marinković nedavno su svoju ljubav krunisali brakom. Oni su u krugu najbližih prijatelja izgovorili sudbonosno "da" na građanskom venčanju, a uskoro planiraju i pred Bogom da ozvaniče njihov odnos.

Voditeljka, Ivana Stojanović, je u emisiji "Sa Ivanom" u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila Ivana i Jelenu. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pred našim kamerama otkrili koliko su novca zaradili na svadbi, po čemu će pamtiti taj dan, a zatim su prokomentarisali aktuelna dešavanja u "Eliti". Ivan je otkrio da li su mu ćerka Lena i sin Željko nedostajali na venčanju.

- Mogu reći i da i ne. Bilo mi je lepo sa ljudima koji su bili tu i mislim da nisu ništa propustili što nisu bili tu - rekao je Ivan.

Miljana je zaplakala kada joj je u rijalitiju saopšteno da su se Jelena i Ivan venčali, a sada je Marinković prokomentarisao ovu njenu reakciju.

- Niti sam očekivao ovakvu reakciju, niti je nisam očekivao. Baš me briga što je ona zaplakala - rekao je Ivan, a onda se Jelena nadovezala:

- Njoj je zaplakati, kao nekome popiti kafu. To je sve njihova čuvena dramaturgija. To je meni presmešno. To što mi je sad poželela sve najlepše, da ne ponavljam šta nam je želela pre toga, sve ono najgore - rekla je Jelena.

Miljana i Marija su imale samo reči hvale za Jelenino ophođenje prema malom Željku, a ona je sada prokomentarisala njihove komentare:

- Nemaju šta da mi zamere, bilo bi nepošteno da nešto kažu. Ja znam kakvi su njihovi odnosi i očekivala sma da će se samo okrenuti u nekom momentu i da ponovo o Ivanu nemaju ništa lepo da kažu. Dok su svi oni zajedno bili u "Zadruzi", one su užasne stvari pričale o meni. Ja sam odgovarala, jer ne trpim od takvih ličnosti da dobijam uvrede. Nakon toga, ja sam pružila ruku i jednoj i drugoj kada je Željko dolazio kod nas kući. Sa Marijom sam sedela par sati kod nas. Miljana je dolazila do vrata stana, izljubile smo se i to je jedini put kada smo nas dve progovorile. Sa Marijom sam satima razgovarala kao sa nekom mojom prijateljicom. Nakon toga smo se čule, slala sam Mariji klipove i fotografije kada je Željko bio kod nas. Nas dve smo prijatno komunicirale, prema meni je bila korektna - rekla je Jelena.

Voditeljka je upitala Ivana da li će se boriti za starateljstvo nad malim Željkom:

- Na neki način hoću. Za starateljstvo još možda ne, ali da obnovim kontakt hoću - rekao je Ivan.

Nenad Macanović Bebica je izjavio da bi hteo da pomogne Ivanu u borbi za starateljstvo nad Željkom i da mu bude svedok na sudu, a Marinković je sada prokomentarisao ovu situciju:

- Ne treba meni nikakav svedok, ja nisam ni u kakvom procesu, niti planiram. Ne treba niko da svedoči. Šta oni imaju da rešavaju između sebe, to je njihova stvar. Možda je glupo on tu mene da meša kada rešavaju njihove emotivne probleme. Kad bude bilo vreme i ako ja odlučim da tu nešto pokrenem, otom potom. Za sada ne - rekao je Ivan.

Marko Đedović je saopštio zadrugarima da je Miljana izgubila u procesu na sudu protiv njega i da joj zbog toga preti šest meseci psihijatrijskog lečenja u ustanovi zatvorenog tima. Sada je predmet vraćen kod novog sudije, a Đedović je otkrio da se čeka čitanje presude. Ivan je otkrio šta će biti sa Željkom ukoliko se ispostavi da će Miljana zaista dobiti tu kaznu.

- To je logičan splet okolnosti. Ne znam za to da je izgubila, znam da se stalno nešto sude. Posle toliko odlaganja procesa, mora neka odluka da se donese, a u njenom slučaju je to vrlo verovatna kazna. To postoji i za ljude koji naprave neki drugi problem. To ti je kao blaža varijanta, da ne ideš u zatvor, nego da ideš na lečenje. Marija je i dalje staratelj Željku. Ona nije glupa, zato je i postavila sebe kao staratelja, jer je znala šta je jednog dana čeka. Pre tri-četiri godine je preuzela starateljstvo, znala je šta joj sledi sa Miljanom. Nismo razgovarali o tome da dođe kod nas, niti planiram da ga otuđim od bake. Ja bih najviše voleo da se vrati kako je bilo do pre mesec i po dana, a to je da se povremeno viđamo i da dolazi kod nas. To je bio moj plan još od prošle godine kada smo obnovili kontakt. Mislim da bi to bilo najbolje i da bi s godinama sraslo normalno i da bi on znao da ima tatu u Beogradu koji ima svoj život i da tamo ima mamu, babu, dedu, tetke. Ne planiram ništa, videću šta bude - rekao je Ivan u emisiji "Sa Ivanom".

Marinković je otkrio na koji način planira da ponovo inicira kontakt sa Željkom.

- Neću da kontaktiram Mariju, a neću da idem ni preko institiucija. Za početak, videću u narednom periodu da odem kod njih i da kucnem na vrata i da probam da ga uzmem. Od toga kako oni budu reagovali, videću kako ću dalje - rekao je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.