IVAN MARINKOVIĆ VIDEO SINA ŽELJKA: Bebica zabeležio emotivan prizor - ponovo svi na okupu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 21:12

IVAN MARINKOVIĆ VIDEO SINA ŽELJKA: Bebica zabeležio emotivan prizor - ponovo svi na okupu! (FOTO)

Miljana ovom objavom demantovala sve spekulacije!

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić slala je podršku iz spoljnog sveta Ivanu Marinkoviću, koji se u superfinalu "Zadruge" borio za prvo mesto, a sada je objavom sve šokirala.

Ona je otvoreno poručivala fanovima da glasaju za oca njenog deteta kako bi osvojio što bolje mesto u rijalitiju u kojem je ona diskvalifikovana.

Tokom njihovog boravka u Beloj kući dosta se spekulisalo o njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosu, kao i Ivanovom očinstvu, s obzirom da pre rijalitija nije imao želju da vidi ni čuje sina koji živi sa Kulićima.

Međutim, iako su mnogi sumnjali u to da će Ivan održati kontakt sa malim Željkom, Miljana je sada objavom demantovala sve spekulacije.

Na fotografijama koje je Kulićeva objavila na svom Instagram profilu vidi se kako sedi u jednom lokalu zajedno sa Ivanom i Nenadom Macanovićem Bebicom, njenim sadašnjim partnerom, koji je fotografisao ovaj momenat gde su oni ponovo na okupu, samo sada van Bele kuće.

Bivša zadrugarka objavama je šokirala fanove, te su ubrzi usledili i brojni komentari na račun njihovog burnog odnosa, a jedan izvor sa lica mesta je dao i kraći komentar:

- Miljana je vidno bila ispijena, da li zbog toga što se noću blamira po kafićima ili je nešto drugo, ne znam, ali bleda je bila kao krpa, jedva je gledala na oči. Miljana je u jednom trenutku pozvala Željka preko video poziva da bi se video sa Ivanom, on mu se stvarno obradovao i pitao ga je da li je navijao za njega u finalu - govori izvor sa lica mesta.

U videu ispod možete saznati s kojim zadrugarom Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić provode vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.