IVAN MARINKOVIĆ NAJAVIO EKSKLUZIVU! Zadrugar optužen da je LOŠ OTAC, on svima brutalno zapušio usta

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 08:18

IVAN MARINKOVIĆ NAJAVIO EKSKLUZIVU! Zadrugar optužen da je LOŠ OTAC, on svima brutalno zapušio usta

Besan kao ris!

U novom izdanju popularne emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Ivana Marinkovića.

Mnogi gledaoci su imali zamerke na Ivanovo očinstvo, a u jednom momentu se telefonskim pozivom u program uključio Dragan iz Ripnja.

- Ivane, pričaš kako su Zorica i Ana ovakve i onakve, pričaš Zorici da promeni glavu u tamo neku životinju, a ja mislim da treba da odeš u zoološki vrt. Kako te nije sramota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pričaš o sinu, pet godina mu se nisi obratio. Otac si ko' kolac. Umesto da si svakog meseca slao alimentaciju, lepo ti je bilo dok si s njegovom majkom bio i dok je dete došlo na svet. Trebao si da budeš čovek. Pričaš kako su Zvezdan i Ana u dogovoru, da je fora. Seti se samo svoje prošlosti kad si pio, klošario, išao i krao i prodavao da bi popio flašu piva - rekao je gledalac.

- To je pogrešna informacija. Nikad nisam pio ispred prodavnice - rekao je Ivan.

- Ko te ne zna klošaru jedan - rekao je gledalac.

- Hoću da najavim jednu stvar, a to je da ću iznajmiti sportski centar Tašmajdani održaću debatu gde ću po pristupačnoj ceni na kojoj ništa neću zaraditi, da porazgovaram o celom svom životu - rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.