IVAN MARINKOVIĆ JE BEBIČINA ZAMENA! Miljana i Zola na stubu srama zbog poklona iz spoljnog sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:40

"IVAN MARINKOVIĆ JE BEBIČINA ZAMENA!" Miljana i Zola na stubu srama zbog poklona iz spoljnog sveta

"Ja tu ne vidim ljubav kad on beži u čamcu, a ona skoči u jezero."

Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Nenadu Laziću Neci o ljubavi Miljane Kulić i Zole.

- Koliko će te biti sramota kad vidiš na našim Instagram stranicama vidiš poklone koje šaljemo Miksi i Zoli, a ti je obezvređuješ sa Marijom. To jeste velika ljubav koju ti sa tim stavovima nikad nećeš doživeti - pročitala je Dušica.

-Hvala Bogu da neću, ja tu ne vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubav kad on beži u čamcu, a ona skoči u jezero. Možda je jednosmerna ljubav od strane Miljane, a za mene nije ljubav kad zbog momka poliješ i izvređaš majku - rekao je Neca.

- Imali smo milion negativnih pitnaja i prošle nedelje, kao da smo pijanice, ja džangrizava žena - rekla je Miljana.

- Uz dužno poštovanje ja se ne obazirem na svačija mišljenja. Ni posle ovoga ne menjam mišljenje o njemu. Marinković mi zna biti zanimljiv jer je on kao Bebičina zamena, a ovo ostalo nisam baš - rekao je Zola.

- Je l' ljubav kad on raskine sa Miljanom, pa ode da spava sa Anitom, pa ga Miljana jurila da ga povredi, pa se mire i onda je opet velika ljubav - rekao je Neca.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.