IVAN JE ZALJUBLJEN U MILJANU! Marija Kulić želi da izbaci ćerku iz Zadruge i uništi vezu Marinkoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 09:48

"IVAN JE ZALJUBLJEN U MILJANU!" Marija Kulić želi da izbaci ćerku iz "Zadruge" i uništi vezu Marinkoviću

Kakav udarac!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mariji Kulić kako bi protekle noći birala koga će da nominuje između Miljane Popović i Uroša Ćertića.

- Dragi su mi i Miljana i Uroš, slažem se sa nominacijom moje ćerke. Meni je Miljana draga i simpatična. Od prvog dana imala sam nade u nju, volim da slušam njene komentare i mislim da je realno i objektivna. Uvek reci svoje mišljenje i još jače i objektivnije. Moram da pohvalim tvoj izgled i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stajling, za svoje godine si jako zgodna. Ja vidim da se dopadaš četvorici muškaraca. Ti si meni jedna od najdražih učesnica. Ja sam uvek realna i objektivna, nisam primetila tvoj odnos sa Matorom, ako nisi to, onda mi se ni ne sviđa. Primetila sam neke simpatije prema tebi sa Mikičine strane, a ti daješ tu zeleno svetlo. Ako je igra i da pokažeš njegovo lice, onda je okej - pričala je Marija.

- Da li misliš da se ona sviđa Ivanu Marinkoviću? - pitao je Milan Milošević.

- Da, ja sam to rekla Miljani. Ona je posebna i mislim da se dopala Ivanu, ali on to neće dozvoliti jer ima jako i stabilnu vezu - nastavila je Marija.

- Ovim pokazuješ da hoćeš da mi uništiš vezu i opet provociraš. Zar nisi rekla da mi se dopada Sanja? - ubacio se Ivan.

- Da, ali Miljana više. Sad ti je jano što idu uvrede sa njegove strane, da se nešto ne primeti. Uroš je uvek bio divan. Miljana nije samo sa njima imala konflikt, nego sa svima. Uroša znam duže, ne sviđa mi se šta je radio sa devojkama, mnogo je jači. Ne dopada mi se prema učesnicima, a drugačiji je u spoljnom svetu. Igra ga je unazadila. On je poznata ličnost i za poštovanje, kao čovek u tim godinama nije trebao da dozvoli tako nešto. Žao mi je što je Uroš u rijalitiju ono što nije. Vrlo brzo će Uroš pokazati pravo lice i ljudi će videti da je on dobar čovek, kao Zvezdan. Ne slažem se da vaš sukob treba da se nastavi - nastavila je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.