IVA ŠTRLJIĆ OTKRILA DO SADA NEPOZNAT DETALJ IZ PORODICE, a vezan je za njenu MAJKU! Ovo NIKO nije znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 23:53

IVA ŠTRLJIĆ OTKRILA DO SADA NEPOZNAT DETALJ IZ PORODICE, a vezan je za njenu MAJKU! Ovo NIKO nije znao

Ona nije imala interesovanja da krene njenim stopama.

U novom izdanju emisije "Amidži Šou" na televiziji Pink gosti Ognjena Amidžića bili su pevačica Teodora Džehverović, pevači Darko Lazić i Anid Ćusić, glumica Iva Štrljić i TikTokerka Barbi Afrika.

Voditelj je izazvao Teodoru da mu pokaže korake baleta, jer se mlada pevačica ranije aktivno bavila ovom vrstom plesa.

Ono što je iznenadilo sve je detalj koji je otkrila Iva Štrljić, a to je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je njena majka profesionalna balerina, ali da ona nije imala želju da nastavi njenim stopama.

- Ja znam koliko je teško izvesti neke pokrete, jer je moja majka profesionalna balerina, ali nisam krenula njenim stopama, imala sam drugačija interesovanja - rekla je glumica,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.