IVA POLIZALA PRST, PA GA GURNULA KARIĆU U... Momentalno je SKOČIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVA POLIZALA PRST, PA GA GURNULA KARIĆU U... Momentalno je SKOČIO! (VIDEO)

Bez blama...

Dok su prisustvovali "Pitanjima novinara", Iva Grgurić je došla na ideju kako da se zabavi, a u isto vreme i zadirkuje Stefana Karića.

Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

On je bio nešto zamišljen, a ona je ni pet ni šest, polizala svoj prst i kao dete iz osnovne škole, gurnula ga Stefanu u uvo.

Karić je ostao zatečen ovom njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šalom, ali je delovalo kao da mu uopšte nije bilo smešno, s obzirom na to da je momentalno skočio i uputio joj ozbiljan pogled.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.