IVA NA SNAJPERU! Kolektivna OSUDA POHLEPNE Ive - ne zna šta ju je snašlo: Ti si KATASTROFA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IVA NA SNAJPERU!" Kolektivna OSUDA POHLEPNE Ive - ne zna šta ju je snašlo: "Ti si KATASTROFA!"

"Nemaš blama, nikakve sramote."

Danas je u "Zadruzi", stiglo pismo Velikog šefa, pa su takmičari dobili zadatak da izaberu najpohlepniju osobu u rijalitiju. Većina je izabrala Ivu Grgurić, pa se ona žestoko pobunila i osudila sve zadrugare koji su je izabrali. Jedan od onih, koji je nisu štedeli bio je i Gagi Đogani.

- Iva je od prvog dana ovde na snajperu. Nemaš blama, nikakve sramote. Prilaziš, otimaš, uzimaš. Svi smo mi pohlepni, ali ti si katastrofa. Daću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan primer, Matora je imala malu torticu, Iva je bila tamo. Rekla je Nataliji da ode po tortu da mi to podelimo, a Iva koja je videla tortu i skočila odmah. Mi smo joj odvojili, ona je to pojela. U jednom momentu dok je torta stigla i dok se delila, mi smo sedeli ovde i podigli glavu i videli Ivu kako ponovo gura nos u tortu - rekao je Gagi.

- Ja ne vidim vašim očima. Okej, to je tačno - rekla je Iva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.