IVA LAŽE DA JU JE BIZNISMEN IZ HRVATSKE DRŽAO ZATVORENU Evo zašto Sandra tvrdi da je on NAJVEĆI DŽENTLMEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IVA LAŽE DA JU JE BIZNISMEN IZ HRVATSKE DRŽAO ZATVORENU" Evo zašto Sandra tvrdi da je on NAJVEĆI DŽENTLMEN

Šta je istina?!

Ono što je zajedničko Sandri Africi i Ivi Grgurić je uspešni biznismen Marijan Šarić iz Hrvatske.

On je mesecima bio u vezi sa starletom iz "Zadruge", a finansirao je i pevačicu. Njih dvoje upoznao je Sandrin bivši dečko Aleksandar Moskovljević Mikiša, koji sada tvrdi da je Marijan veliki gospodin, a ne mučitelj, kako ga je Grgurićeva predstavila u "Zadruzi".

- Gospodin Marijan je veliki čovek. Dok smo Sandra i ja bili u vezi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izašao nam je u susret i dao vilu od 10.000.000 evra u Hrvatskoj i "ferari" za potrebe snimanja spota. Često smo išli kod njega i odgovorno tvrdim da je to najveći džentlmen u toj državi. Nema kome nije pomogao i izašao u susret - smatra Mikiša.

- Ko bi ti dao vilu od 10.000.000 evra da u nju uvedeš deset ljudi i snimaš spot. Čisto sumnjam da je tačno to što ova devojka u "Zadruzi" priča. Verujem da joj je pomogao, ali ne i to da ju je držao zatvorenu. Pevala sam kod njegovog sina u diskoteci u Zagrebu i nikad problem nisam imala - nadovezuje se Sandra.

Podsećamo kako je Iva govorila o biznismenu:

- Ugradio mi je kameru u dnevnu i spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me proveravaju. Sav novac koji sam dobijala bio je bezvredan! Godinu i po dana bila sam zatočenik u zlatnom kavezu, a onda mi je ušao u stan s trojicom. Jedan me je uhvatio za vrat i nabio mi glavu u zid, izbacili su me iz stana bez ičega.

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.