Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVA JE NAJVEĆI PREVARANT ZADRUGE? Radila je kao PRATNJA za 300 evra, roditelji je se ODREKLI, sve što kaže – LAŽE

Iva Grgurić intrigira danima svojim vezama sa starijim muškarcima u rijalitiju “Zadruga” koje su izašle na videlo, a sada je Tara Simov ispričala detalje o stanu, ali i o ceni koliko su je plaćali muškarci. “On je njoj kupio stan od 300.000 evra! Ona zna da ja to znam, to su opšte poznate informacije u The post IVA JE NAJVEĆI PREVARANT ZADRUGE? Radila je kao PRATNJA za 300 evra, roditelji je se ODREKLI, sve što kaže – LAŽE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Otkriveni vrlo problematični detalji života Tare Simov

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2019, 12:50

Devetnaestogodišnja zadrugarka Tara Simov privukla je pažnju javnosti kada je u rijalitiju “Zadruga” otkrila da je bila žrtva brutalnog vršnjačkog nasilja, ali i da je od 12 godine prepuštena ulici zbog čega je morala sama da zarađuje. Međutim, izvor bliskog zadrugarki Tara otkriva je u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.